Betalingen

Bij Het-Kompjoetertje betaalt u altijd achteraf. Op die manier weet ik zeker dat er nog niet betaald is, en kunnen er nooit onduidelijkheden ontstaan bij het ophalen van uw apparaat na reparatie. U kunt betalen met PIN of contant.
Contante betalingen worden afgerond naar stuivers.

Ik accepteer geen biljetten van 200 en 500 euro.
 

Bij thuisbezoek

Als ik bij u thuis langskom kunt u contant afrekenen of per mobiele PIN.
 

Op rekening

Als zakelijke klant kunt u na uw eerste aankoop ook op rekening kopen. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen en als een betaling op de 19e dag nog niet binnen is wordt de factuur automatisch doorgestuurd naar een extern incassobureau. Er worden geen herinneringen verstuurd dus zorg dat u de factuur op tijd betaald.
Particuliere klanten kunnen in sommige gevallen ook op rekening kopen, informeer naar de mogelijkheden.
 

Resellers

Het-Kompjoetertje is begonnen als klein bedrijfje vanuit huis. Ik geloof niet in een hevige concurrentie onderling, maar doe het liever samen. 
Heeft u een bedrijfje in de regio die doet aan reparatie, of service aan huis? Verkoopt u wel eens een laptop of computer? Kom dan gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. U profiteert van mijn hoge voorraad en lagere inkoopprijzen omdat ik nu eenmaal hogere inkoop-staffels haal.

Een aantal kleine bedrijven komen regelmatig bij mij langs voor software, laptops en reparatie-onderdelen. Uiteraard krijgen resellers een extra korting op de factuur. We willen ten slotte allemaal een boterhammetje eten tussen de middag!

Korting is afhankelijk van het artikel maar meestal tussen de 5 en 10 procent.