Koeler-Fan reparatie

Een van de meest voorkomende reparaties bij Het-Kompjoetertje zijn toch wel hitte problemen met de laptop. Het gebeurd erg vaak dat mensen ons bellen en zeggen de laptop staat heel de dag te blazen en is gloeiend heet. Dit komt meestal door vuil in de laptop, een verstopte koeler, een defecte koeler of andere problemen in het koelsysteem van de laptop. Wat we erg vaak zien is dat een laptop bij de koeler helemaal verstopt zit met stof, ook afgebeeld hieronder. Hierdoor kan de warme lucht niet weg en blijft deze in de laptop hangen, wij zien regelmatig tempraturen ruim over de 100 graden Celsius in een laptop waardoor er componenten verbranden of laptops uitvallen.
 
 
 
In iedere laptop zit een Heatsink, dit is een metalen of koperen geleider om de warmte in uw laptop af te voeren. Ook ziet u vaak bij videokaarten en of processoren dat er tussen de chip en het warmte element koelpasta zit. Vooral deze koelpaste moet u zo af en toe laten vervangen om te zorgen dat de warmte van de processor wel weg kan.
 
Voor al deze reparaties bent u bij Het-Kompjoetertje aan het juiste adres.
Wij onderzoeken de laptop voor u en geven u altijd een duidelijk prijsopgave vooraf.
Het kan zo zijn dat een onderdeel niet op voorraad is maar dan kunnen wij deze in de meeste gevallen binnen 24 uur leveren.