Over ons

De reis begon in 2007… Wie zijn wij en waar kunnen we je mee helpen?

In het jaar 2007 is Het-Kompjoetertje geboren met als doel: iedereen, jong of oud, particulieren of bedrijven te helpen met zijn of haar computer problemen, zoals bijvoorbeeld: blauwe schermen etc. Wij bieden deskundige computerhulp aan huis of op kantoor. Heb je bijvoorbeeld een defect scherm aan je laptop, dan kunnen wij deze meestal binnen 2 werkdagen voor je repareren, zodat je weer ongestoord en storingsvrij verder kunt gaan met waar je mee bezig was.

Heb je een probleem met de computer, laptop of een ander ICT-vraagstuk?

Vertel het ons en dan kijken wij samen met jou naar een betaalbare oplossing! Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar wanneer je meer informatie, een prijsopgave voor een reparatie of advies wilt ontvangen. Uiteraard kun je ons altijd een mailtje sturen waarin je je vraag aan ons kunt stellen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je direct een afspraak met ons maken? Dat kan uiteraard ook geheel online, simpel, snel en wanneer het jou het beste uit komt!

Wat wij doen voor onze klanten?

Onze klanten zijn vooral blij met een vertrouwd adres Het verlenen van goede en betaalbare service, eerlijke diensten en persoonlijk contact vinden wij bij Het-Kompjoetertje erg belangrijk. Onze klanten zijn vooral blij met een vertrouwd adres waar ze terecht kunnen en ook goed geholpen worden met al hun ICT vragen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij reparaties, onderhoud en andere werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze werkplaats is uitsluitend te bezoeken na het maken van een afspraak. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via ons contactformulier. Het uitvoeren van reparaties, upgrades en computer apk’s behoort dan ook tot onze dagelijkse werkzaamheden alsmede het oplossen van softwarematige problemen. Voor kleine zaken zoals het instellen van e-mailaccounts of internetverbindingen kunnen wij je via hulp op afstand van dienst zijn. Een ander belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden bestaat uit de verkoop van zowel nieuwe als refurbished laptops en computers.

Bij Het-Kompjoetertje koop je geen doos met een computer erin. Wij leveren jou computer of laptop gebruiksklaar en helpen je met overzetten van je gegevens, installatie van software, virusscanner, instellen van jouw printer etc. Wij noemen dat het ontzorgen van onze klanten. WIJ HEBBEN GEEN FYSIEKE WINKEL EN HEBBEN WEL ENKELE PC`S, LAPTOPS, PRINTERS EN WEL VOLDOENDE HARDWARE OP VOORRAAD!

“Het assortiment bij onze leverancier(s) is groot en worden alle accessoires door ons besteld op het moment dat je het nodig hebt, dit scheelt niet alleen kosten, maar zo heb je direct een actueel prijs indicatie. Een bestelling duurt doorgaans 2-3 werkdagen.” Computer hardware. Wij kunnen (bijna) alle onderdelen, zoals b.v.: harde schijven, SSD schijven, RAM geheugen, Moederborden, Videokaarten etc. leveren tegen een aantrekkelijk tarief. Omdat het aanbod bij onze leverancier(s) zo groot is, hebben wij besloten bijna geen voorraad te hebben in onze werkplaats. Wij werken On The Fly, dit betekent dat wij je bestelling pas gereed maken op het moment dat het daadwerkelijk nodig is.

Een bestelling bij onze leverancier(s) duurt doorgaans 1 werkdag, met uitzonderingen daar gelaten. Op deze manier zijn wij er zeker van dat je altijd een actuele prijsindicatie van ons krijgt. Neem contact met ons voor meer informatie of het maken van een afspraak. Computer Accessoires. Wij kunnen naast computer hardware, ook alle accessoires voor je bestellen bij onze leverancier(s). Je moet dan denken aan: laptop accu’s, laptop adapters, toetsenborden, muizen, laptop toetsenborden, laptop schermen etc. Software licenties. Wij werken uitsluitend met originele en officiële licenties voor bijvoorbeeld: Windows, Office, Antivirus, Photoshop etc. Wij kunnen deze licenties tegen een aantrekkelijk tarief voor je leveren. Het leveren van alle licenties kan al binnen een paar uur geregeld zijn. Neem contact met ons op als je een nieuwe licentie voor bijvoorbeeld: Windows, Office, Antivirus, Photoshop etc. wilt aanschaffen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor WordPress / Joomla webdesign. Naast het verhelpen van alle computer problemen, bouwen, onderhouden en hosten wij websites, webshops en webapplicaties. Door goed te communiceren met onze klanten zijn wij in staat om ideeën van de klant om te bouwen naar werkelijke resultaten. Bij het maken van onze websites wordt gebruik gemaakt van WordPress, Joomla of andere CMS systemen. Ook maken we veelvuldig gebruik van de volgende technieken: XHTML, HTML5, CSS, JavaScript, MySQL en PHP. Webhosting en domeinregistratie Wij koppelen je eigen domeinnaam zoals bv: jedomeinnaam.nl, aan een hostingpakket op onze server omgeving en zorgen voor alle updates en onderhoud van je website. De webruimte die je hiervoor nodig hebt wordt geheel door ons verzorgd en onderhouden, zo heb je helemaal geen omkijken naar je website. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wil je meer informatie over het laten bouwen van je eigen website met webruimte (hosting) en domeinnaam?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Waar wij voor staan. Bij ons geen duren kantoren of verkooppraatjes. Wij geloven dat goede en duidelijke ICT dienstverlening niet duur hoeft te zijn.

PERSOONLIJK

Je bent bij ons geen nummer maar een mens die we graag willen kennen WIJ ZIJN ER ALTIJD VOOR JE Elke klant heeft zijn/ haar vaste aanspreekpunt van Het-Kompjoetertje.

ONS TEAM PROFESSIONEEL

Elke klant heeft zijn/ haar vaste aanspreekpunt van Het-Kompjoetertje Medewerkers met passie voor het vak. Wij gaan pas weg als je probleem is opgelost COMPUTERS HEBBEN GEEN GEHEIMEN VOOR ONS. Je kunt bij ons terecht voor alle computerwerkzaamheden.

WAT WE DOEN SCHERPE TARIEVEN

Trasparantie en heldere tarieven. Probleem niet kunnen vinden? Dan betaal je niks EERLIJKE EN SCHERPE PRIJZEN Bovendien rekenen wij scherpe tarieven voor de onderzoekskosten. Binnen Serooskerke rekenen wij zelfs geen voorrijkosten!