Service Partner van Vobis​ Computers

Het-Kompjoetertje is Service Partner (Servicepunt) van Vobis. Bij ons kunt u terecht voor het gehele assortiment wat u ook in de Vobis winkels kunt vinden. Het enige verschil is dat wij niet (volledig) voorraadhoudend zijn, maar wij kunnen meestal uw bestelling de volgende werkdag (indien besteld voor 15:00 uur) al leveren. Ook voor de overige diensten zoals de APK voor uw PC of laptop, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn uw lokale partner met de voordelen van een centrale inkooporganisatie.

De meest actuele folder kunt u hier vinden. U kunt zich via de nieuwsbrief optie opgeven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan iedere maand het digitale exemplaar van deze folder.

VOBIS Computers, dé IT-specialist, is al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. VOBIS Computers is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige computer- en randapparatuur in de breedste zin van het woord. Naast het leveren van goederen heeft VOBIS Computers zich tevens gericht op het leveren van diensten waarbij medewerkers in de winkel bekend staan om hun goede productkennis. Deze productkennis houden zij up to date door veelvuldig contact te hebben met A-merk leveranciers.

Daarnaast heeft VOBIS Computers een hooggekwalificeerde technische dienst. Zo kan de beste service (advies en reparatie) voor VOBIS Computers partners en gebruikers worden gewaarborgd. Ook biedt VOBIS Computers een breed en actueel assortiment IT-producten aan en is constant bezig met vernieuwing en innovatie. VOBIS Computers is een unieke winkelformule in het elektronica landschap en is met meer dan 500 partners één van de grootste spelers binnen de Nederlandse elektronicamarkt.

APK voor uw laptop en/of PC

Betrouwbaar, veilig en altijd werkend. Een periodieke keuring (APK) voor een laptop en/of pc zorgt ervoor dat deze uitstekend blijft functioneren. Wij analyseren de hardware en software van uw laptop en/of pc op eventuele gebreken. Op deze manier kunnen mogelijke problemen vroegtijdig worden opgespoord. Deze analyses zijn nodig om u te kunnen garanderen dat u weer met goed vertrouwen kunt werken met uw laptop en/of pc.

Een periodieke keuring (APK) van een laptop en/of pc bestaat uit de volgende controles:

  • drivers worden gecontroleerd
  • gehele beveiliging controleren
  • eventuele (fout)meldingen in kaart brengen
  • onnodige start-up processen inventariseren
  • systeem optimalisatie advies
  • u ontvangt een uitgebreid keuringsrapport en advies op maat
  • Vraag ons naar meer informatie