Wie zijn wij?

Het-Kompjoetertje is een gespecialiseerde computer service en reparatie bedrijf in Serooskerke Walcheren. Opgericht vanaf 01-06-2007 door A.F. Leiendecker en na een periode van een jaar is het echte groeien begonnen.

Wij repareren alles wat maar defect kan gaan bij een computer of laptop. Zoals moederbord reparaties, vervangen van behuizing en TFT scherm en ook vervangen we conrectors zoals een USB en DC-Jack.

Dankzij die ervaring is uw PC of notebook bij ons in goede handen.

Gespecialiseerd reparatie bedrijf
Gedurende ons bijna 15 jarige bestaan hebben wij een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor zijn wij in staat een snelle diagnose te stellen en uw problemen voor u op te lossen. Onze specialisatie is niet gelimiteerd tot specifieke problemen, u kunt met elk probleem bij ons terecht.

Winkel
We hebben geen fysieke winkel maar zijn een reparatie bedrijf. We kunnen u helpen na een telefoontje. Bij ons kunt u alles krijgen wat gerelateerd is aan een PC, laptop, printer, inkt, hardware en software.
Hebben wij iets niet op voorraad, dan kunnen we het bestellen en kunt u het doorgaans alsnog binnen 1 à 2 werkdagen bij ons ophalen.

We hopen u te mogen ontmoeten in onze werkplaats voor al uw onderhoud, reparaties en of aanschaf van uw computer en/of laptop. En dit altijd met advies op maat en service tot bij u thuis.

Fred en Margriet